PREGLED, POPRAVILO IN POLNJENJE AVTO KLIME

polnjenje-avtoklime

Pri polnjenju klimatskih naprav prisegamo na sodobni aparat za polnjenje klim TEXA.

Danes si avtomobil brez klimatske naprave težko predstavljamo. Seveda je glavni razlog v vročem podnebju, ki nas čaka v poletnih časih. Poleg vsega klimatska naprava zagotavlja varno in udobno vožnjo, saj smo tako lažje skoncentrirani na samo pot. Vsekakor pa se tudi klimatska naprava kdaj izprazne, kar pomeni, da jo je potrebno napolniti. Kako? Nikar se ne obremenjujte s tem vprašanjem, saj smo tukaj za vas mi! V našem podjetju Avtostoritve Rogelj vam v obeh poslovnih enotah, tako v Podpeči, kot tudi v Kočevju, nudimo polnjenje avto klime.

Redno servisiranje avto klime je nujno potrebno za pravilno delovanje zraka v avtomobilu. Kadar pričnete čutiti, da klima kljub temu, da je prižgana, ne ohladi dovolj, potem je vsekakor potreben pregled. V naših vrhunsko opremljenih delavnicah vam bodo naši strokovnjaki pregledali in diagnosticirali težavo. Seveda vam svetujemo, da opravljate redne preglede klime. Ste vedeli, da je v povprečju klimatsko napravo potrebno napolniti vsake dve leti? Pri tem pa zamenjati sušilne filtre na krogotoku? Vse to in še več boste izvedeli od naših strokovnjakov, ki vam bodo svetovali in napolnili klimatsko napravo tako, da se boste še naprej udobno vozili.

Seveda v našem podjetju zagovarjamo strokovnost in kvaliteto, zato nudimo najboljša orodja, s katerimi vedno znova zadovoljimo cenjene stranke. Pri polnjenju klimatskih naprav prisegamo na sodobni aparat za polnjenje klim TEXA. Tako bo vaša pot v poletni vročini kar se da olajšana in udobna. Polnjenje avto klime opravimo hitro in strokovno. Glavna prednost so izkušnje ter seveda vedno znova zadovoljne stranke. V našem podjetju zagovarjamo dejstvo, da je vsako opravilo potrebno opraviti na najvišjem možnem nivoju, zato boste od nas odšli nasmejani, vaš jekleni konjiček pa servisiran in v odličnem stanju.

Le kaj več si še lahko želite? Pridite – pozitivno vas bomo presenetili, saj boste z nami varni na cesti.

Avtostoritve Rogelj - Logo beli

POSLOVNA ENOTA KOČEVJE

Ljubljanska cesta 67, 1330 Kočevje (za trgovino Tedi)

Delovni čas:
  • ponedeljek - petek : 07.00 - 17.00
  • sobota: po predhodni najavi
  • nedelja, prazniki : zaprto
Mobi: 051-215-545
Fax: 01/ 895-95-02
Email: info@avtostoritve-rogelj.si

euroservis logo

POSLOVNA ENOTA PODPEČ

Podpeč 9, 1352 Preserje

Delovni čas:
  • ponedeljek - petek : 07.00 - 15.00
  • sobota : 07.00 - 12.00
  • nedelja, prazniki : zaprto
Mobi: 041 906 129
Fax: 01/ 3631-423
Email: avtostoritve.rogelj@siol.net