Avtostoritve Rogelj – servis osebnih, tovornih, dostavnih vozil

Avtoličarstvo

Se na vašem avtomobili pozna manjša ali večja praska? Kakšna odrgnina? Je bil avtomobil pred kratkim poškodovan?

Avtoservis

Se na vašem avtomobili pozna manjša ali večja praska? Kakšna odrgnina? Je bil avtomobil pred kratkim poškodovan? Bi želeli drugo barvo na vašem vozilu? Mogoče moderno grafiko? Potem je naše podjetje Avtostoritve Rogelj pravi naslov za vas! Specializirani smo za raznovrstna avtoličarska popravila vašega vozila in vam zagotavljamo, da bo vaše vozila po opravljeni storitvi izgledalo kot novo.

Kvalitetno avtoličarsko opravljeno storitev je v današnji ‘poplavi’ avtoservisov izjemno težko najti. Kvaliteta avtoličarskega dela niso le stvar dobrega ličarja, marveč mora biti kvalitetno tudi orodje ter material s katerim dela. Tega se jasno zavedamo, zato vam v vaših delavnicah nudimo avtoličarske storitve tako vaših osebnih, kot tudi tovornih vozil z vrhunskim orodjem in materialom. Pri našem delu uporabljamo kvalitetne brusilne papirje 3M, sesalce ter brusilke Rupers in Festool. Zelo pomemben faktor pri ličarskemu delu je tudi kvaliteten primer, kit, protikarozijska zaščita, skratka vse, kar vaše vozilo naredi kot novo.

Naša avtoličarska delavnica uporablja le najboljše barve, ki se bodo ujemale z vašim vozilom. Mešanje barv zahteva določeno znanje, ki vam ga v našem podjetju zagotavljamo že od samega začetka. Za piko na i v celotnem procesu uporabljamo barve znamke Glasurit, s katerimi zagotavljamo maksimalno zaščito ter hkrati visok lesk vozila. Z nami boste več kot le zadovoljni!

Sama priprava in avtoličarska dela so za naše vrhunsko usposobljene strokovnjake nekaj vsakdanjega. Z nami boste preprosto zadovoljni, saj bo vaše vozilo ponovno zasijalo kot novo. Seveda vam v našem podjetju nudimo tudi plastificiranje avtomobila. Kako deluje? S specialnimi poliestrskimi vlaknami in dvokomponentno smolo popravimo poškodbo poliesterskega dela vozila ali pa preprosto zavarimo ter poravnamo poškodbo plastičnega dela.

Vse več pa se ljudje enostavno odločajo za grafično dodelavo vozil. Za večjo prepoznavnost vašega vozila v prometu vam nudimo po meri narejeno strokovno grafično poslikavo. Le zakaj ne bi izstopili iz množice navadnih avtomobilov z vrhunskih dizajnom in kvalitetno grafično dodelavo avtomobila? Vse to vam omogočajo naši vrhunski mojstri.

Le zakaj bi nastalo škodo krili sami, če je vaš avtomobil primerno zavarovan?
Zadovoljna stranka je zagotovo naša največja in najbolj pomembna motivacija, zato imamo sklenjen pogodbeni servis z zavarovalnicami:
– Triglav
– Sava
– Generali
– Ergo

Še niste dovolj prepričani? Obiščite nas in prepustite vaše poškodovano vozilo našim strokovnjakom. Zagotavljamo vam, da se boste od nas odpeljali z nasmehom in sijočim vozilom!