Avtostoritve Rogelj – servis osebnih, tovornih, dostavnih vozil

PREGLED, POPRAVILO IN POLNJENJE AVTO KLIME

Danes si avtomobil brez klimatske naprave težko predstavljamo. Seveda je glavni razlog v vročem podnebju, ki nas čaka v poletnih časih.

Avtoklima

Danes si avtomobil brez klimatske naprave težko predstavljamo. Seveda je glavni razlog v vročem podnebju, ki nas čaka v poletnih časih. Poleg vsega klimatska naprava zagotavlja varno in udobno vožnjo, saj smo tako lažje skoncentrirani na samo pot. Vsekakor pa se tudi klimatska naprava kdaj izprazne, kar pomeni, da jo je potrebno napolniti. Kako? Nikar se ne obremenjujte s tem vprašanjem, saj smo tukaj za vas mi! V našem podjetju Avtostoritve Rogelj vam v obeh poslovnih enotah, tako v Podpeči, kot tudi v Kočevju, nudimo polnjenje avto klime.

Redno servisiranje avto klime je nujno potrebno za pravilno delovanje zraka v avtomobilu. Kadar pričnete čutiti, da klima kljub temu, da je prižgana, ne ohladi dovolj, potem je vsekakor potreben pregled. V naših vrhunsko opremljenih delavnicah vam bodo naši strokovnjaki pregledali in diagnosticirali težavo. Seveda vam svetujemo, da opravljate redne preglede klime. Ste vedeli, da je v povprečju klimatsko napravo potrebno napolniti vsake dve leti? Pri tem pa zamenjati sušilne filtre na krogotoku? Vse to in še več boste izvedeli od naših strokovnjakov, ki vam bodo svetovali in napolnili klimatsko napravo tako, da se boste še naprej udobno vozili.

Seveda v našem podjetju zagovarjamo strokovnost in kvaliteto, zato nudimo najboljša orodja, s katerimi vedno znova zadovoljimo cenjene stranke. Pri polnjenju klimatskih naprav prisegamo na sodobni aparat za polnjenje klim TEXA. Tako bo vaša pot v poletni vročini kar se da olajšana in udobna. Polnjenje avto klime opravimo hitro in strokovno. Glavna prednost so izkušnje ter seveda vedno znova zadovoljne stranke. V našem podjetju zagovarjamo dejstvo, da je vsako opravilo potrebno opraviti na najvišjem možnem nivoju, zato boste od nas odšli nasmejani, vaš jekleni konjiček pa servisiran in v odličnem stanju.

Le kaj več si še lahko želite? Pridite – pozitivno vas bomo presenetili, saj boste z nami varni na cesti.