Avtostoritve Rogelj – servis osebnih, tovornih, dostavnih vozil

Avtooptika

Varnost na cestišču je ključnega pomena, zato mora biti vaše vozilo primerno servisirano. 

Avtooptika

Varnost na cestišču je ključnega pomena, zato mora biti vaše vozilo primerno servisirano. V nasprotnem primeru lahko pride do nezaželenih nesreč, ki vam povzročijo veliko škode. Tega se v našem podjetju nedvomno zavedamo.

Če vaše vozilo ni popolnoma pod nadzorom, vožnja pa poteka z motečimi vibracijami, potem je nujno potrebno opraviti analizo vozila in po potrebi tudi avtooptiko.

Avtooptika namreč omogoča pravilno in natančno nastavitev steka pnevmatik na vašem vozilu. V primeru nepravilnega delovanja tvegate ogrožanje varnosti sebe in drugih udeležencev v prometu, v najslabšem primeru pa tudi povzročitev prometne nesreče.

Sedaj se najbrž strinjate, da je avtooptika izrednega pomena. Seveda pa je potrebno vedeti, da tako natančne postopke in opravila, kot je avtooptika, omogoča samo vrhunska in najsodobnejša oprema ter strokovnjak s predhodnimi izkušnjami, ki pa mora biti hkrati dovolj dovzeten do novitet, ki se tako rekoč dnevno pojavljajo na tem področju.

V podjetju Avtostoritve Rogelj vam nudimo avtooptiko, optiko tovornih in ostalih vozil. Zaposleni strokovnjaki v našem podjetju bodo vaše vozilo natančno diagnosticirali – preverili pnevmatike in opravili avtooptiko za brezskrbno vožnjo na cesti.

Zagotavljamo vam, da storitev omogoča dolgo življensko dobo vašega vozila in pnevmatik, hkrati pa tudi udobno in varno vožnjo ne glede na cestne ali vremenske razmere.