Avtostoritve Rogelj – servis osebnih, tovornih, dostavnih vozil

Avtokleparstvo

Je vaše vozilo odrgnjeno, udarjeno, huje ali lažje poškodovano? 

Avtokleparstvo

Je vaše vozilo odrgnjeno, udarjeno, huje ali lažje poškodovano? Le zakaj bi razmišljali in zapravljali denar za novo vozilo, če lahko starega preprosto obnovite oziroma popravite? V naših avtokleparskih delavnicah vam s primerno opremo, znanjem ter izkušnjami popravimo vozilo tako, da bo izgledalo kot, da se ni zgodilo popolnoma nič. Naše avtokleparske delavnice so posebej specializirane za različna popravila tovornih ter dostavnih vozil, seveda pa brez težav odpravimo tudi manjše poškodbe na osebnih vozilih.

Avtokleparska dela našega podjetja Avtostoritve Rogelj vam zagotavljajo brezhibne rezultate in vaše zadovoljstvo. S kvalitetnim in sodobnim orodjem, kot so Wurth, Forsch, Beta, Unior in številnimi drugimi, bodo rezultati enostavno vrhunski. Zavedamo se, da je potrebno avtokleparska dela opravljati natančno, poleg vsega pa je potrebno imeti primerno izobrazbo. V našem podjetju vam nudimo izšolan kader, ki se redno izobražuje na številnih strokovnih seminarjih. Le tako lahko vam, cenjene stranke, zagotovimo primerne rezultate.

Samo strokovno oko lahko dobro presodi, kaj je potrebno storiti na poškodovanem vozilu. Naši kleparski strokovnjaki vaš avtomobil skrbno pregledajo, analizirajo poškodbo in jo brez težav tudi odpravijo. Danes je na trgu ogromno različnih posameznikov in podjetij, ki ponujajo kleparska dela, vendar se ne zavedajo, da je za to potrebna primerna usposobljenost in strokovnost. Nestrokovno delo se lahko skozi čas kaj hitro pokaže, kar pa gotovo ni dobro za lastnika vozila. Tega se dobro zavedamo tudi mi, zato vam pri popravilu vozila zagotavljamo uporabo vrhunskih originalnih materialov ter seveda najbolj sodobne metode, ki so na trgu.

Ker vemo, da včasih za nastale poškodbe pravzaprav nismo krivi lastniki, marveč vremenske razmere, vam v naših delavnicah nudimo tudi popravilo vseh vrst poškodb, nastalih od toče. Seveda to pomeni, da opravljamo tako lažja kot tudi zahtevna popravila, ki vam jih je povzročilo neugodno vreme. Slednje pa nam lahko zagodi tudi na drug način – z vročim vremenom, kjer nam pomaga klimatska naprava. Svež in ugoden zrak je v avtomobilu še kako pomemben, zato vam so sodobnim aparatom za polnjenje klimatskih naprav Texa olajšamo poletje oziroma vroče dni.

Naše avtokleparske storitve prav tako zajemajo manjše ali večje karoserijske popravke. Po potrebi vam popravimo prikolice ali pa jih preprosto uredimo po vaših željah in cestnih predpisih. Popravljamo prav vse vrste nadgradenj in prikolic, kot so furgoni, kiperji, cisterne, kesone, hladilne komore in ostale.

Popravilo nastale škode je seveda dodaten strošek, ki ga nikakor nismo pričakovali. Pri tem vam lahko pomagamo, saj vam uredimo vse potrebne storitve za uveljavljanje in popravilo škode iz naslova zavarovanja.

Naše podjetje ima pogodbeni servis za zavarovalnice:
– Triglav
– Sava
– Generali
– Ergo

Zadovoljstvo stranke in odlično opravljeno delo je naša motivacija. Gotovo boste z vašim jeklenim konjičkom maksimalno zadovoljni in varni na cesti. Ne vozite se s poškodovanim vozilom – prepustite našemu strokovnemu kadru, da ponovno vrne življenje v vaše vozilo!