Avtostoritve Rogelj – servis osebnih, tovornih, dostavnih vozil

Avtoservis

Avtostoritve Rogelj že vse od leta 1995 z izkušnjami in znanjem opravljamo avtoservis na najvišjem nivoju.

Avtoservis

Avtostoritve Rogelj že vse od leta 1995 z izkušnjami in znanjem opravljamo avtoservis na najvišjem nivoju. Zadovoljstvo stranke in predvsem dobro opravljeno delo ter ponovno delujoč jekleni konjiček je naša glavna motivacija. Ponujamo vam celostne storitve na področju servisiranja vozila in odpravljamo še tako zapletene napake, ki se pojavljajo na vseh vozilih. Zavedamo se, da je vozilo zelo pomembno v vašem vsakdanjem življenju, zato si prizadevamo, da je storitev opravljena hitro, cenovno ugodno in predvsem kvalitetno.

Cenjenim strankam ponujamo tako redni, kot tudi izredni servis avtomobila, tovornih vozil, kamionov, traktorjev in bagrov.

Naše podjetje ima dve poslovni enoti, in sicer v Kočevju ter Podpeči, saj na takšen način želimo storitev približati strankam. V poslovni enoti Kočevje poleg zgoraj naštetih servisov vozil opravljamo tudi servise motorjev, motornih koles ter skuterjev. Skratka, z znanjem ponujamo široko paleto storitev in zagotovimo tehnično brezhibnost katerekoli vrste vozil.

Redni servisi so za vaše vozilo izjemno pomembni, saj na takšen način zagotavljamo dolgoletno delovanje. Zanesljivost na cesti oziroma kmetijskih področjih je ključnega pomena. Z rednim servisom vaše vozilo natančno pregledamo. Pri tem opravimo vse zamenjave morebitnih pokvarjenih delov, pregled vseh tekočin v vozilu, zamenjamo olje ter filtre in opravimo celotno diagnostiko vozila. Skozi celoten postopek opravljanja rednega servisa upoštevamo želje in potrebe cenjenih strank. Po vsakem opravljenem rednem servisu zagotavljamo tehnično brezhibnost vozila in vaše stoodstotno zadovoljstvo. Za nas je to največji uspeh, saj je zadovoljna stranka cilj celotnega poslovanja.

Ker se zavedamo, da vozila niso narejena trajno, je včasih potrebno opraviti dodatna popravila oziroma tako imenovani izredni servis. Glede na potrebe oziroma okvare vam opravimo celotno diagnostiko, pregled funkcionalnosti vozila, diagnostiko motorja, stanje tekočin, pregled menjalnika ter seveda druge storitve po vaših željah. Podjetje je posebej specializirano za popravila dostavnih in tovornih vozil, kjer s primerno avtomatizacijo opravimo potreben servis.

 

Naše podjetje je ponosno na dejstvo, da sodelujemo z mnogimi podjetji po vsej Sloveniji in tudi v tujini, kjer opravljamo različne storitve tako motorjev, avtomobilov kot tudi težke mehanizacije. Naše podjetje se od drugih loči predvsem po dolgoletni tradiciji, neštetih zadovoljnih strankah in seveda motiviranosti za delo. Zavedamo se, da udobje in delovanje motornega vozila na prvem mestu, zato vam poleg vseh storitev avtoservisa prav tako ponujamo polnjenje klim, elektronsko testiranje avtomobila ter pripravo vozil na tehnični pregled.

Gotovo je najtežje biti konkurenčen, vendar je to za nas povsem lahko – sodelovanje s podjetji, kvalitetno opravljene storitve, zadovoljne stranke, znanje in izkušnje na vseh področjih so naše glavne lastnosti, po katerih se zgledujemo in jim sledimo. Prepustite se storitvam avtoservisa podjetja Avtostoritve Rogelj in vaša pot na cesti bo varna, udobna ter dolgotrajna.