Avtostoritve Rogelj – servis osebnih, tovornih, dostavnih vozil

POPRAVILO PRIKOLIC IN NADGRADENJ

Prikolice so sicer narejeni iz izjemno trpežnih materialov, prav tako velja to za nadgradnje. Kljub vsemu pa se včasih zgodi, da se enostavno uničijo oziroma postanejo žrtev časa ali pa človeške napake.

Popravilo

Prikolice so sicer narejeni iz izjemno trpežnih materialov, prav tako velja to za nadgradnje. Kljub vsemu pa se včasih zgodi, da se enostavno uničijo oziroma postanejo žrtev časa ali pa človeške napake. Tega se v našem podjetju popolnoma zavedamo, zato vam nudimo popravilo prikolic in nadgradenj. Prav nobena težava ni za nas prevelika, zato boste z nami gotovo več kot zadovoljni.

Strokovna ekipa bo vašo prikolico ali nadgradnjo skrbno pregledala, diagnosticirala napako ter jo odpravila. Skratka, za nas noben izziv ni prevelik.

Obrabe, poškodbe ali pa dotrajanost – naši strokovnjaki bodo prav vse posledice odpravili in vam vrnili delujočo prikolico ali nadgradnjo.

Poleg vsega vam nudimo popravilo tudi ostalih vrst nadgradenj in prikolic, kot so furgoni, kiperji, cisterne, kesoni, hladilne komore in še bi lahko naštevali.

Z znanjem in izkušnjami ter vrhunsko opremljeno delavnico bomo vašo prikolico uredili in usposobili. V podjetju je zadovoljstvo stranke glavni cilj in velika motiviranost za delo. Zaradi tega vam želimo ponuditi kar največ. Seveda to pomeni, da vam poleg popravila uredimo tudi plastificiranje hladilnih komor.

Avtostoritve Rogelj že vse od leta 1995 zagovarja dejstvo, da je primerna izobrazba ter izkušnje najbolj pomembne za kvalitetno opravljeno delo. Zatorej, tudi popravilo različnih vrst prikolic in nadgradenj nikakor ni težava. Z nami boste varni na cesti in z lahkoto prevažali želen tovor.