Avtostoritve Rogelj – servis osebnih, tovornih, dostavnih vozil

Vulkanizerstvo

V podjetju Avtostoritve Rogelj že vse od leta 1995 prisegamo na zadovoljstvo stranke, kvaliteto, strokovnost in seveda varno pot na cesti.

Vulkanizerstvo

V podjetju Avtostoritve Rogelj že vse od leta 1995 prisegamo na zadovoljstvo stranke, kvaliteto, strokovnost in seveda varno pot na cesti. Zaradi tega je ena izmed naših glavnih dejavnosti tudi vulkanizerstvo, brez katere vaše vozilo enostavno ne bi bilo varno na cesti. Pnevmatike so ključnega pomena za varnost na cesti, zato jih moramo redno kontrolirati ter menjati glede na letne čase oziroma razmere na cestah. Glavni namen pnevmatik je seveda prenašanje celotnega bremena vozila, zato mora biti pravilno nastavljen tlak. Zaradi nepravilnosti lahko pride do raznih poškodb ali celo do nesreče. To pomeni, da je potrebno vozilo opremiti z varnimi pnevmatikami in jih redno menjati.

Zavedamo se, da so storitve vulkanizerstva precej obširne, vendar v našemu podjetju prav za vse zagotavljamo najvišjo možno kvaliteto. Opravimo vulkanizerske storitve tako za avtomobile, tovorna in moto vozila. Ponujamo široko paleto storitev, kot je premontaža, centriranje in popravilo pnevmatik. Poleg vsega seveda opravimo zaključno centriranje pnevmatik na samo vozilo. Zavedamo se, da zaradi vožnje prihaja do raznih obrab ali poškodb alu platišč, zato vam jih brez težav popravimo in zravnamo. Skratka, ponujamo vam storitve vulkanizerstva, s katerimi boste varni v vsakem letnem času.

Z najnovejšo tehnologijo vulkanizerstva imamo opremljeno delavnico v poslovni enoti Kočevje, kjer vam opravimo vse potrebne preglede pnevmatik in druge storitve vulkanizerstva. Tehnologija nam dandanes omogoča izjemno natančne meritve in storitve vulkanizerstva, kar pomeni, da je potrebno imeti strokovno znanje. Slednjega v našem podjetju nikoli ni primanjkovalo, zato boste z nami nadvse zadovoljni.

V primeru, da imate težave s pnevmatikami, platišči ali pa preprosto potrebujete zamenjavo pnevmatik smo v naši poslovni enoti Kočevje pravi naslov za vas. S svetovanjem, natančnim delom in prijaznimi cenami vas bomo navdušili in vam zagotovili varnost na cesti. Naj bo ‘obuvalo’ vašega jeklenega konjička kvalitetno in dobro nastavljeno – dovolite, da vam zagotovimo varno pot na cesti!