Avtostoritve Rogelj – servis osebnih, tovornih, dostavnih vozil

Servis avtobusov

Avtostoritve Rogelj vam omogočajo kakovosten servis avtobusov. Ukvarjamo se s servisiranjem avtobusov različnih znamk, kot so na primer M.B., MAN, Iveco, Renault, Marbus …

Servis

Avtostoritve Rogelj vam omogočajo kakovosten servis avtobusov. Ukvarjamo se s servisiranjem avtobusov različnih znamk, kot so na primer M.B., MAN, Iveco, Renault, Marbus …

Pri nas lahko poskrbimo za:

 • celostno vzdrževanje avtobusov,
 • popravilo različnih okvar in napak,
 • hitra dobava vseh vrst nadomestnih delov,
 • zamenjava okvarjenih in vgradnja nadomestnih delov,
 • polnjenje in pregled klimatskih naprav ter skrb za njihovo brezhibno delovanje,
 • računalniška diagnostika okvar in drugih napak,
 • različne vulkanizerske storitve.

Poleg tega uredimo tudi vse potrebne storitve za uveljavljanje in popravilo škode z naslova zavarovanja, saj imamo sklenjene pogodbe z vsemi večjimi zavarovalnicami. V primeru, da vaše vozilo utrpi škodo, ga pripeljite k nam!

Podjetje Avtostoritve Rogelj na področju servisiranja avtobusov in pri vseh drugih storitvah, ki jih opravljamo, odlikujejo:

 1. Hitrost – trudimo se, da avtobus ali drugo vozilo naročimo na servis čim hitreje in ga tudi čim hitreje opravimo ter poskrbimo tudi za hitro dobavo vseh potrebnih rezervnih delov.
 2. Celovitost – naše podjetje vam zagotavlja servis, popravila, vulkanizerske in druge storitve na enem mestu, zato lahko celovito poskrbimo za različne vrste vozil.
 3. Profesionalnost – izkušeni mehaniki poskrbijo, da je delo opravljeno brezhibno in v dogovorjenem roku, saj se trudimo za čim bolj profesionalen pristop.
 4. Strokovnost – naš servis deluje na podlagi dolgoletnih izkušenj s popravilom in servisiranjem avtobusov in drugih vozil, zato svoje delo opravljamo strokovno in kvalitetno.
 5. Cenovna ugodnost – trudimo se, da so naše cene oblikovane tako, da so z njimi zadovoljne tudi naše stranke.