POPRAVILO TOČE

Vremenske razmere lahko človeštvu povzročijo veliko slabega, saj je včasih vreme popolnoma spremenljivo. Še posebej to velja v poletnem času, ko je sonce in v naslednjem trenutku že nevihta. Vsak lastnik jeklenega konjička pa se gotovo najbolj boji toče, ki lahko vozilo hudo poškoduje.

Popravilo avta od toče

Se soočate s to težavo?

Potem smo mi pravi naslov za vas, saj vam ponujamo popravilo vseh vrst poškodb toče. Seveda to pomeni, da smo kos tako lahkim, kot tudi najbolj zahtevnim poškodbam muhastega vremena.

V podjetju Avtostoritve Rogelj, vam nudimo najsodobnejšo opremo, s katero bomo vaše vozilo ponovno usposobili in polepšali. Popravimo še tako zahteven material in veliko število udrtim zaradi toče. Cenjene stranke, ki pripeljejo poškodovan avtomobil, so z nami vedno znova zadovoljne. Vsekakor pa je to naša glavna in najbolj pomembna motivacija. Zaradi tega vam nudimo naše strokovnjake na tem področju, ki bodo škodo popravili tako, kot da se ni prav nič zgodilo.

Vsako najmanjšo udrtino ter poškodbo na karoseriji izvlečemo s pomočjo spoterja. Kasneje sledi profesionalna ličarska dodelava in vaše vozilo bo ponovno zasijalo kot novo.

Pri tem se zavedamo, da je toča velikokrat del zavarovanja, zato imamo sklenjene pogodbene servise za zavarovalnice:
Zavarovalnica Triglav d.d.Zavarovalnica Maribor d.d.Zavarovalnica Tilia d.d.zavarovalnica adriatic slovenica d.d.Ergo zavarovalnica
Le zakaj bi plačevali stroške popravila toče, če imate primerno zavarovan avtomobil?

Tako se ne boste nikoli več obremenjevali, če vas bo ujelo slabo vreme. Naše podjetje vam stoji ob strani in zagotavlja, da bo kljub poškodbam vaše vozilo ponovno izgledalo kot novo. Naši strokovnjaki bodo nadvse kvalitetno opravili tako popravilo kot ličarsko dodelavo. Izkušnje in znanje je naša prednost, v kar vas bomo gotovo prepričali. Z nami ste brez skrbi!

Avtostoritve Rogelj - Logo beli

POSLOVNA ENOTA KOČEVJE

Ljubljanska cesta 67, 1330 Kočevje (za trgovino Tedi)

Delovni čas:
  • ponedeljek - petek : 07.00 - 17.00
  • sobota: po predhodni najavi
  • nedelja, prazniki : zaprto
Mobi: 051-215-545
Fax: 01/ 895-95-02
Email: info@avtostoritve-rogelj.si

euroservis logo

POSLOVNA ENOTA PODPEČ

Podpeč 9, 1352 Preserje

Delovni čas:
  • ponedeljek - petek : 07.00 - 15.00
  • sobota : 07.00 - 12.00
  • nedelja, prazniki : zaprto
Mobi: 041 906 129
Fax: 01/ 3631-423
Email: avtostoritve.rogelj@siol.net