SERVIS TRAKTORJEV

Vsak traktor za dobro delovanje potrebuje tudi dobro servisno storitev, zato imamo pri nas usposobljene serviserje, ki imajo potrebno strokovno znanje in izkušnje pri servisiranju različnih vrst traktorjev in kmetijske mehanizacije na splošno.

Če imate težave s svojim traktorjem, ga pripeljite k nam!

Opravljamo strokoven pregled in servis za različne znamke traktorjev, kot sta na primerMF in IMT, za svoje delo pa poleg garancije proizvajalca na vgrajene rezervne dele nudimo tudi dodatno garancijo na izvedeno delo.

Zakaj izbrati nas?

 1. Ker imamo s servisiranjem traktorjev in drugih vozil dolgoletne izkušnje, ki nam pomagajo, da delamo hitreje in bolj učinkovito.
 2. Ker smo specializirani za popravilo delovnih strojev, kmetijske mehanizacije, tovornih in drugih podobnih vozil.
 3. Ker servis traktorjev in vse druge storitve opravimo kvalitetno in profesionalno, kar je zelo pomembno, saj le kvaliteten in profesionalen servis vozilu omogoča dolgo življenjsko dobo in manj okvar.
 4. Ker omogočamo hitro dobavo različnih nadomestnih delov za traktorje in kmetijsko mehanizacijo, zato na popravilo vašega traktorja ali drugega vozila ne boste čakali predolgo.
 5. Ker se trudimo biti najboljši v tem, kar počnemo, zato se trudimo, da celostno poskrbimo za vaš traktor ter za svoje delo jamčimo tudi z dodatno garancijo.

Za več informacij o servisiranju traktorjev in drugih delovnih strojev ter kmetijske mehanizacije nas pokličite ali nam pošljite elektronsko pošto.

Z veseljem vam bomo svetovali in se potrudili, da bomo kar se da najbolje in v najkrajšem možnem času popravili vaš traktor!

 

Avtostoritve Rogelj - Logo beli

POSLOVNA ENOTA KOČEVJE

Ljubljanska cesta 67, 1330 Kočevje (za trgovino Tedi)

Delovni čas:
 • ponedeljek - petek : 07.00 - 17.00
 • sobota: po predhodni najavi
 • nedelja, prazniki : zaprto
Mobi: 051-215-545
Fax: 01/ 895-95-02
Email: info@avtostoritve-rogelj.si

euroservis logo

POSLOVNA ENOTA PODPEČ

Podpeč 9, 1352 Preserje

Delovni čas:
 • ponedeljek - petek : 07.00 - 15.00
 • sobota : 07.00 - 12.00
 • nedelja, prazniki : zaprto
Mobi: 041 906 129
Fax: 01/ 3631-423
Email: avtostoritve.rogelj@siol.net