MENJAVA VETROBRANSKEGA STEKLA

menjava vetrobranskega stekla, mehanik menja avtostekloVetrobransko steklo je tisto, ki nas ščiti pred zunanjimi vplivi med samo vožnjo z našim vozilo. Ceste so velikokrat zelo nepredvidljive, prav tako vremenske razmere in drugi udeleženci v primeru. Vetrobransko steklo je največje steklo v vozilu, zato je izpostavljeno prav vsemu. Zagtovalja kar 30 odstotkov strukturne moči vozila. Prav tako se nanj zanaša zračna blazina.

Večkrat se zgodi, da vanj z veliko silo prileti kamenček iz cestišča, lahko nas ulovi nezaželena toča ali pa se vetrobransko steklo poškoduje na kakršenkoli drug način. Poškodovano vetrobransko steklo je izjemno ranljivo, zato se je potrebno zavedati, da nam ne nudi več takšne varnosti, kot nepoškodovano vetrobransko steklo. Prav tako se je potrebno zavedati, da v primeru poškodbe vetrobranskega stekla, ne opravite tehničnega pregleda. Potrebno se je zavedati, da je to res nevarna poškodba. Zakaj?

Poškodovano mesto na avtomobilskem steklu lahko kadarkoli poči in vas poškoduje. Večkrat se zgodi, da vetrobransko steklo popusti pod pritiskom poškodbe ravno v trenutku, ko to najmanj pričakujete. Seveda se brez njega enostavno ne morete voziti, zato ga morate zamenjati.

Nikakor ni to tako velik servis, kot mogoče pričakujete. Menjava vetrobranskega stekla namreč traja le 30 minut. Vetrobransko steklo mora biti zamenjano profesionalno in natančno, saj lahko v nasprotnem primeru ponovno ogroža vaše zdravje in druge udeležence v prometu.

V naših delavnicah podjetja Avtostoritve Rogelj vam nudimo vrhunske pripomočke, opremo in seveda izobražen kader za menjavo vetrobranskih stekel. V primeru, da je poškodba večja kot kovanec za dva evra, je zamenjava stekla nujno potrebna. Prisegamo na kakovost, zato poškodovano vetrobransko steklo zamenjamo za steklo najboljših svetovnih proizvajalcev. Pri tem uporabljamo najboljša vrhunska lepila, ki zagotavljajo varnost in maksimalno kvaliteto celotne zamenjave.

Z nami lahko prihranite denar, saj lahko v primeru primernega zavarovanja vozila uveljavljate zavarovalno polico in poškodovano vetrobransko steklo vam zamenjamo na podlagi sklenjene pogodbe z zavarovalnicami. Gotovo ste v primeru zavarovanje upravičeni do povrnitve stroškov.

Zavarovalnica Triglav d.d.Zavarovalnica Maribor d.d.Zavarovalnica Tilia d.d.zavarovalnica adriatic slovenica d.d.Ergo zavarovalnica

Zadovoljna stranka je naša glavna motivacija za delo in podjetje Avtostoritve Rogelj se veseli vašega obiska.

Z nami boste varni v prometu in zadovoljni z vašim vozilom. Prepričali vas bomo s strokovnostjo, zanesljivostjo in prijaznimi cenami.

Avtostoritve Rogelj - Logo beli

POSLOVNA ENOTA KOČEVJE

Ljubljanska cesta 67, 1330 Kočevje (za trgovino Tedi)

Delovni čas:
  • ponedeljek - petek : 07.00 - 17.00
  • sobota: po predhodni najavi
  • nedelja, prazniki : zaprto
Mobi: 051-215-545
Fax: 01/ 895-95-02
Email: info@avtostoritve-rogelj.si

euroservis logo

POSLOVNA ENOTA PODPEČ

Podpeč 9, 1352 Preserje

Delovni čas:
  • ponedeljek - petek : 07.00 - 15.00
  • sobota : 07.00 - 12.00
  • nedelja, prazniki : zaprto
Mobi: 041 906 129
Fax: 01/ 3631-423
Email: avtostoritve.rogelj@siol.net